Pariul zilei – 06.06.2017

Bilet realizat de Pariuri in 5 June, 2017. Postat in Pariul Zilei

Ucraina vs Malta (06.06.2017) – ora 19:00
pariul zilei2Am ales un pronostic destul de riscant pentru pariul zilei de marti, 6 Iunie 2017. Mai exact, ne-am indreptat catre o cota de 1.70 de la meciul dintre Ucraina si Malta, meci amical care va incepe la ora 19:00, ora Romaniei.
Ucraina
Malta
Ucraina a sustinut un singur meci in acest an, pierzand in fata Croatiei in deplasare, scor 0-1. Astfel s-a intrerupt o serie buna pentru vecinii nostri de la nord, serie cu trei succese fara gol primit si doua remize. Ultimul esec acasa al Ucrainei a avut loc in Octombrie 2015, scor 0-1 in fata Spaniei.Malta ramane o selectionata mica si fara pretentii, insa a crescut destul de mult in ultimii ani, asa cum s-a intamplat si cu Luxemburg. Echipa pierde majoritatea meciurilor, insa destul de greu, fara sa mai primeasca o ploaie de goluri. Practic in ultimele 30 de meciuri s-a intamplat doar de trei ori ca Malta sa incaseze mai mult de trei goluri in meci.
Pariuri – Ucraina vs Malta
Info pariuri sportive Sub 3,5 goluri @ 1.70

  • Ucraina este net superioara, insa nu are un atac de speriat in acest moment. Malta ramane o selectionata mica, dar care a crescut mult si care cedeaza greu chiar si in fata adversarilor mult mai puternici, lucru confirmat in ultimele luni.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!