Pronostic – Israel vs Moldova – 06.06.2017

Bilet realizat de Pariuri in 5 June, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Israel vs Moldova – 06.06.2017

Israel si Moldova se intalnesc intr-un meci amical foarte interesant marti seara de la ora 20:00, israelienii pornind clar cu prima sansa, asa cum era de asteptat.

Israel a pierdut ultimul meci din acest an, scor 1-4 in fata Spaniei, in preliminariile Cupei Mondiale 2018. Acea infrangere a pus capat unei serii de patru victorii la rand pentru israelieni, trei dintre ele in meciurile oficiale. Cu siguranta Israel are un lot mai puternic decat Moldova si ramane de vazut daca se va confirma acest lucru si pe tabela de marcaj.

Moldova a sustinut patru meciuri in 2017, doar unul oficial insa. Acesta a fost pierdut in Austria, scor 0-2. Celelalte trei meciuri s-au incheiat cu un succes, un egal si o alta infrangere. Moldovenii au dat piept cu Israel de trei ori pana acum, inregistrand un egal si doua infrangeri.

Pronostic: 1 @ 1.35
Dupa cum am spus, Israel este superioara la toate capitolele in momentul de fata si ne asteptam sa vedem acest lucru si pe tabela de marcaj. Mergem pe un pariu simplu, victorie pentru gazde, la o cota acceptabila in acest moment.

Tags: