Meciul zilei – 06.06.2019

Bilet realizat de bonus in 6 June, 2019. Postat in Meciul Zilei

Olanda – Anglia

Nations League este noua competitie a Europei, iar astazi se va disputa un meci pentru Play-off-ul primei ligi, o confruntare intre Olanda si Anglia in care microbistii vor avea prilejul sa urmareasca cativa dintre cei mai cunoscuti fotbalisti din lume.
Aceasta partida se va disputa in Spania la Guimaraes, deci putem afirma faptul ca sunt conditii neutre pentru ambele formatii si vom avea un duel echilibrat.

Anglia a inregistrat deja 5 victorii consecutive, insa nu trebuie sa omitem faptul ca multi dintre fotbalistii convocati de Gareth Southgate au avut un sezon lung si obositor in care au evoluat multe meciuri pentru echipele de club. In lotul englezilor se afla Joe Gomez, Trent Alexander-Arnold si Jordan Henderson, trei jucatori care au reusit sa castige cu Liverpool trofeul UEFA Champions League. Pe langa acestia se mai afla si Danny Rose, Eric Dier, Dele Alli si Harry Kane, toti acestia au fost convocati de la Tottenham, finalista Champions League si nu trebuie sa ii uitam pe jucatorii convocati de la Chelsea si Arsenal.

Jucatorii nationalei Olandei ar trebui sa fie mai proaspeti deoarece o parte importanta din lotul Portocalei mecanice este format din fotbalisti care evolueaza in campionatul intern si au avut mai mult timp pentru odihna. Speram sa avem parte de un duel spectaculos in care ambele formatii vor evolua la potential maxim, iar cel mai indicat pronostic ramane varianta de peste 2.5 goluri marcate cotata cu 2.00 deoarece ambele formatii au sanse sa se impuna in acest duel.