Pariul zilei – 06.06.2019

Bilet realizat de bonus in 6 June, 2019. Postat in Pariul Zilei

Grecia U21 – Georgia U21

In aceasta zi de joi pariorii nu au foarte multe meciuri din care isi pot alege pronosticurile, dar pot obtine o cota foarte profitabila din partida amicala pe care selectionata sub 21 de ani a Greciei o va disputa impotriva reprezentativei din Georgia. Nici una dintre cele doua formatii nu va evolua la Campionatul European Under 21 care se va disputa in aceasta vara, dar grecii ar trebui sa fie favoriti in aceasta confruntare.

In comopentata lotului convocat de Antonis Nikopolidis se remarca Dimitrios Limnios, un jucator de 21 de ani care evolueaza la campioana Greciei, PAOK Salonic, si este purtatorul banderolei de capitan. Greia va incepe o noua campanie de calificari peste cateva zile, iar primul meci este impotriva nationalei din San Marino, o adversara comparabila cu selectionata Georgiei. Pariorii trebuie sa tina cont de faptul ca georgienii nu au un campionat atat de puternic ca cel al Greciei, deci nici tinerii jucatori ai nationale georgiene nu evolueaza la un nivel foarte ridicat.

Probabil ca antrenorul Giorgi Tsetsadze va miza pe forta grupului si pe spiritul de competie al georgienilor pentru a evita infrangerea in aceasta partida. Chiar daca este doar un meci amical, grecii sunt motivati sa castige acest duel, iar cota de 1.85 ar trebui sa fie suficienta pentru a va determina sa mizati pe un succes al nationalei elene.