Meciul zilei – 06.07.2016

Bilet realizat de Pariuri in 5 July, 2016. Postat in Meciul Zilei

Portugalia vs Tara Galilor (06.07.2016) – ora 22:00
meciul zilei2Atractia principala de miercuri seara este fara doar si poate semifinala de la EURO 2016 dintre Portugalia si Tara Galilor. Lovitura de start va fi data la ora 22:00, iar miza este enorma, fiecare tinand calificarea in finala, fireste.
Portugalia
Tara Galilor
Portugalia s-a chinuit destul de mult sa ajunga in aceasta faza a competitiei, cautand in continuare primul succes la EURO 2016 in timpul regulamentar. Echipa a bifat cinci remize pana acum, trei in faza grupelor si doua in faza eliminatorie. Ronaldo si colegii sai au eliminat Croatia in optimi dupa 120 de minute, iar in sferturi au trecut de Polonia in urma loviturilor de departajare.De cealalta parte, Tara Galilor a castigat simpatia fanilor neutri, avand un parcurs impresionant pana acum. Galezii au inregistrat patru succese si un esec, castigand Grupa B. In optimi au eliminat cu greu Irlanda de Nord, scor 1-0, acela fiind singurul meci de under 2,5 bifat de ei la EURO. In sferturi au dat peste Belgia, impunandu-se cu scorul de 3-1.
Pariuri – Portugalia vs Tara Galilor
Info pariuri sportive X2 @ 1.72

  • Am ales sa riscam putin aici si sa mergem pe un rezultat bun scos de galezi, mai ales ca au impresionat pe parcursul acestui turneu. Ne asteptam astfel ca Bale si ai lui sa scoata cel putin un egal dupa 90 de minute.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,