Pariul zilei – 06.07.2016

Bilet realizat de Pariuri in 5 July, 2016. Postat in Pariul Zilei

Infonet vs Hearts (06.07.2016) – ora 18:45
pariul zilei2Pariul zilei de miercuri, 6 Iulie 2016, vine din calificarile Europa League, acolo unde Infonet si Hearts vor fi adveersare. Am ales o cota de 1.83, asteptandu-ne la un nou meci frumos si generos in reusite, asa cum s-a intamplat si in tur.
Infonet
Hearts
Infonet pastreaza sanse la calificare, desi a pierdut mansa tur din Scotia, scor 1-2, insa golul marcat in deplasare poate cantari foarte mult. Estonienii sunt vazuti cu sansa a doua la calificare si la victorie in meciul de miercuri, cota pentru un eventual succes fiind de 3.15. Infonet are nevoie de o victorie la minimum doua goluri diferenta, insa si un succes cu 1-0 ii califica mai departe.Hearts are un avantaj fragil dupa partida tur disputata acasa, partida castigata cu scorul de 2-1. Scotienii n-au avut viata usoara, fiind condusi chiar. Au revenit apoi cu ceva noroc, Buaben egaland din penalty, ca mai apoi Kalimullin sa inscrie in propria poarta si sa-i puna pe scotieni in avantaj. Tabela a ramas neschimbata apoi din minutul 36 pana la final.
Pariuri – Infonet vs Hearts
Info pariuri sportive Ambele marcheaza @ 1.83

  • La fel ca si in tur, mizam pe goluri in ambele porti la acest meci. Infonet e obligata sa iasa la joc si sa forteze revenirea asa ca acest lucru nu poate fi decat un avantaj pentru pronosticul ales de noi.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,