Pronostic – Zenit vs FC Sion – 06.07.2016

Bilet realizat de Pariuri in 5 July, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Zenit vs FC Sion – 06.07.2016

Pronostic - Zenit vs FC Sion - 06.07.2016

Zenit St. Petersburg isi continua pregatirea de vara, iar urmatoarea adversara va fi FC Sion, formatie din Elvetia. Partida amicala este programata miercuri seara la ora 20:00.

Zenit St. Petersburg nu a inceput deloc bine meciurile amicale din aceasta vara, dovada ca formatia pregatita de Mircea Lucescu a pierdut primele doua jocuri, scor 0-1 vs Qarabag si 0-2 vs CS U Craiova. Inca asteptam primul gol marcat de Zenit sub comanda lui Mircea Lucescu si de ce nu, poate chiar primul rezultat pozitiv. Obiectivul rusilor pentru sezonul urmator nu poate fi decat titlul in competitia interna, dar si un parcurs cat mai bun pe plan european.

FC Sion a terminat stagiunea trecuta cu trei remize si o infrangere, insa si-a inceput pregatirea cu dreptul, invingand-o pe Lausanne in primul amical, scor 4-2 dupa un meci spectaculos. Ne asteptam la un nou spectacol pe cinste aici, mai ales ca ambele formatii par sa primeasca goluri multe. Sion este intr-o forma ofensiva foarte buna, insa si Zenit are calitate in compartimentul ofensiv, fara dubii.

Pronostic: Ambele marcheaza
Momentan nu au fost introduse cotele in ofertele agentiilor de pariuri, insa ne asteptam sa vedem un meci amical deschis si generos in reusite, asa ca am ales sa pariem pe goluri si de-o parte si de cealalta.

Tags: