Pronostic – Seattle Sounders vs West Ham – 06.07.2016

Bilet realizat de Pariuri in 5 July, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Seattle Sounders vs West Ham – 06.07.2016

Pronostic - Seattle Sounders vs West Ham - 06.07.2016

Maine dimineata incepand cu ora 05:30, ora Romaniei, Seattle Sounders si West Ham United vor sustine un meci de pregatire, primul al verii pentru ciocanari.

Seattle Sounders se afla in plin campionat, insa isi permite un amical cu o echipa de traditie din Anglia. Americanii vin dupa remiza inregistrata acum trei zile in fata celor de la Toronto FC, scor 1-1 in deplasare in Major League Socces. Seattle Sounders a ajuns astfel la patru meciuri consecutive fara victorie, nefiind tocmai o echipa de speriat.

Pe de alta parte, West Ham United vine dupa un sezon bun in Premier League si spera sa continue pe aceeasi panta ascendenta. Echipa din capitala Angliei este fara meci jucat de mai bine de o luna si jumatate, ultimul fiind pe 15 Mai, pierzand atunci cu 1-2 in fata lui Stoke City, in ultima etapa de campionat. Ciocanarii nu sunt in efectiv complet, insa pornesc cu prima sansa la castigarea primului joc de pregatire din aceasta vara, cota fiind de 2.05 pentru un eventual succes.

Pronostic: West Ham DNB @ 1.50
Ne asteptam la un meci controlat de londonezi, desi, dupa cum spuneam, acestia nu sunt tocmai in efectiv complet la ora actuala. Mizam pe victoria lui West Ham, iar in caz de egalitate miza va fi returnata.

Tags: