Meciul zilei – 06.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 5 September, 2014. Postat in Meciul Zilei

Augsburg vs Heidenheim (06.09.2014) – ora 16:00
meciul zilei2Unul dintre meciurile cele mai interesante ale zilei de sambata, 6 Septembrie, este amicalul dintre Augsburg si Heidenheim, amical ce va avea loc incepand cu ora 16:00.
In 2012 si 2013 cele doua s-au mai intalnit in alte doua meciuri de pregatire, incheiate cu o victorie pentru Heidenheim si un rezultat de egalitate.
Augsburg Heidenheim
Augsburg traverseaza o perioada grea, avand trei infrangeri in primele trei meciuri oficiale ale sezonului. Echipa gazda a fost eliminata din Cupa Germaniei, scor 0-1 de Magdeburg, echipa din ligile inferioare, dupa care a pierdut primele doua runde din Bundesliga, 0-2 cu Hoffenheim in deplasare si 2-3 acasa cu Borussia Dortmund. Bet365 ofera o cota de 1.73 pentru succesul gazdelor in acest meci. Heidenheim are de partea ei rezultatele anterioare din intalnirile directe cu Augsburg, o victorie si un egal, dupa cum am spus. Echipa vine din liga secunda a Germaniei, acolo unde a bifat o victorie, doua remize si un esec in primele patru runde. Spre deosebire de echipa adversa, Heidenheim a mers mai departe in Cupa Germaniei, trecand cu 2-1 de Union Berlin acum aproape trei saptamani.
Pariuri Augsburg vs Heidenheim
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.73

  • Desi nu e un pariu foarte sigur, ne asteptam ca Augsburg sa isi confirme superioritatea, fiind o echipa ce evolueaza la un nivel mai bun. Nici una dintre tabere nu este intr-o forma prea buna, iar noi mergem pe mana echipei mai valoroase.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,