Meciul zilei – 07.01.2019

Bilet realizat de bonus in 7 January, 2019. Postat in Meciul Zilei

Celta Vigo – Athletic Bilbao

Ultima partida din aceasta etapa a campionatului Spaniei este un duel intre formatii care incearca evitarea retrogradarii si care ne vor oferi astazi un meci foarte tensionat. Athletic Bilbao nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor in prima parte a sezonului, iar in acest moment cea mai iubita echipa din Tara Bascilor se afla pe locul 18 cu 16 puncte acumulate. Pariorii trebuie sa tina cont de faptul ca gruparea din Bilbao a marcat doar 16 goluri in aceasta editie de La Liga, iar in meciurile din deplasare nu a obtinut nici o victorie.

Am putea afirma faptul ca Athletic Bilbao reprezinta o victima sigura atunci cand evolueaza pe un teren dificil, iar Celta Vigo a obtinut majoritatea punctelor pe Estadio de Balaidos, acolo unde doar Real Madrid si Alaves au reusit sa inregsitreze o victorie. Celta a fost deja eliminata din Cupa Spaniei si meciurile din campionat au ramas principalul obiectiv al trupei antrenate de Miguel Cardoso, un tehnician portughez care se afla din luna noiembrie la conducerea acestei echipei.

Nici in tabara oaspetilor nu se afla un antrenor cu o activitate foarte indelungata, dar majoritatea fotbalistilor de la Athletic Bilbao evolueza impreuna de multi ani si formeaza o echipa omogena. Avand in vedere aceste conditii va propunem sa mizati pe victoria gazdelor cotata cu 2.50, desi nu trebuie sa ne asteptam la o diferenta mare de scor.