Pariul zilei – 07.01.2019

Bilet realizat de bonus in 7 January, 2019. Postat in Pariul Zilei

Wolves – Liverpool

Cupa Angliei ofera foarte multe meciuri spectaculoase, insa confruntarea dintre Wolves si Liverpool este un duel pe care iubitorii fotbalului nu ar trebui sa il rateze. Ambele formatii au suferit o infrangere in ultima etapa de campionat si jucatorii celor doua echipe vor evolua cu o mare dorinta de revansa. Cei mai determinati sunt cei de la Liverpool care in urma cu 4 zile au suferit primul esec din Premier League chiar pe terenul principalei contra-candidate, Manchester City.

Pentru fanii celor de la Liverpool ar fi o dezamagire daca ar urma a doua infrangere consecutiva, insa nu trebuie sa uitam ca Wolves a provocat eliminarea cormoranilor si sezonul precedent. Acel meci a avut loc pe Anfield si a fost dominat clar de Liverpool, insa formatia lupilor a fost cea care a marcat de doua ori pana la pauza si a reusit sa castige acea partida chiar daca a detinut posesia balonului doar 21% din meci.

Daca cele doua formatii vor termine la egalitate in aceasta seara, regulamentul prevede ca se va juca si a doua mansa pe terenul celor de la Liverpool, ceea ce ar incarca si mai mult programul cormoranilor. Cel mai indicat pronostic ramane o victorie a jucatorilor pregatiti de Jurgen Klopp, acest pronostic este cotat cu 1.85 si va aduce calificarea celor de la Liverpool in urmatoarea faza a competitiei fara a fi necesara rejucarea.