Meciul zilei – 07.03.2019

Bilet realizat de bonus in 7 March, 2019. Postat in Meciul Zilei

Dinamo Zagreb – Benfica Lisabona

Dintre toate partidele care vor avea loc astazi in Europa League ne vom indrepta atentia spre duelul dintre Dinamo Zagreb si Benfica Lisabona, doua formatii care au multi jucatori talentati in lot si care promit sa ne ofere un meci spectaculos. Trebuie sa mentionam faptul ca ambele grupari pariticipa an de an in cupele europene si in acest sezon Benfica Lisabona a evoluat si in grupele Champions League.

Clubul portughez a reusit de mai multe ori sa ajunga pana in fazele finale ale acestei competitiei si cel mai mai aproape de trofeu a fost in 2013 si 2014 atunci cand a reusit sa ajunga pana in finala competiei fiind invinsa de Chelsea Londra si Sevilla. Dinamo Zagreb nu se poate lauda cu performante foarte importante pe plan continental, dar este cel mai titrat club din Croatia si este echipa care a promovat cativa dintre cei mai importanti fotbalisti din spatiul ex-iugoslav.

In componenta actuala a gruparii din Zagreb se remarca Amer Gojak, Bruno Petkovic, Dani Olmo sau Lovro Majer, toti acestia fiind jucatori tineri care pot ajunge la marile cluburi ale Europei. In consecinta, ambele echipe dispun de fotbalisti suficient de tehnici pentru a ne oferi un meci de calitate, iar pentru pariori propunem varianta de peste 2.5 goluri inscrise care este cotata cu 2.30 si va poate aduce un profit consistent.