Pariul zilei – 07.03.2019

Bilet realizat de bonus in 7 March, 2019. Postat in Pariul Zilei

Frankfurt – Inter Milano

Una dintre cele mai puternice grupari care au ajuns in optimiile Europa League este Inter Milano, o formatie care este vazuta si ca o favorita pentru castigarea trofeului, insa pana la ultimul act al competitie trupa italiana se va deplasara in aceasta seara la Frankfurt, una dintre cele mai placute surprize ale acestui sezon. Frankfurt a participat in Europa League datorita victoriei surprinzatoare din finala Cupei Germaniei din sezonul precedent, acest succes neasteptat le-au oferit gazdelor de astazi sansa sa isi demonstreze valoarea si pe plan continental.

Desi are un buget limitat si nu are foarte multe vedete in lot, Frankfurt a reusit sa ajunga pana in optimiile competitiei fara sa piarda nici o partida. In faza grupelor jucatorii antrenati de Adi Hutter au obtinut punctajul maxim, iar doua dintre victorii au fost obtinute impotriva unei altei echipe italiene, Lazio Roma.

Inter a avut un traseu diferit pana sa ajunga in optimiile Europa League, gruparea milaneza a evoluat in Champions League si a terminat pe pozitia a treia din grupa, iar prima adversara intalnita in Europa League a fost Rapid Viena. In cele mai multe partide Inter s-a remarcat printr-o defensiva foarte organizata si ne asteptam ca si in acest duel italienii sa incerce sa obtina un rezultat avantajos, iar varianta de sub 2.5 goluri marcate cotata cu 1.80 este recomandarea noastra pentru pariori.