Meciul zilei – 07.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 7 April, 2014. Postat in Meciul Zilei

Levante vs Bilbao (07.04.2014) – ora 23:00
meciul zilei2Pentru ziua de azi, luni 7 Martie, am ales meciul zilei din Spania Primera Division, si anume ultimul meci al rundei cu numarul 32, ce le va avea in centrul atentiei pe Levante si Athletic Bilbao.
In turul de pe 9 Noiembrie, Bilbao si-a confirmat superioritatea, castigand cu 2-1 in fata propriilor suporteri, intrerupand astfel o serie de trei victorii ale lui Levante in meciurile directe.
LevanteBilbao
Trupa din Valencia a obtinut o victorie pe terenul Granadei etape trecuta, scor 2-0, punand capat unei perioada fara succes. Levante a ajuns astfel la 40 de puncte si ocupa un linistitor loc noua in La Liga. Golaverajul de 29-38 nu este unul care sa-i faca cinste, avand cel mai slab atac din primele 13 clasate. Doar cinci victorii au bifat gazdele in 15 meciuri jucate acasa in actuala stagiune.Pe de alta parte, Bilbao nu isi permite pasi gresiti, dat fiind faptul ca Sevilla s-a apropiat la numai trei puncte in clasament. Bilbao a bifat o singura victorie in ultimele cinci etape de campionat, facandu-si singura viata grea pe final. Un succes aici ar reface diferenta de sase puncte fata de locul cinci, bascii urmand sa ajunga la 59 de puncte. Muniain si colegii sai au un golaveraj de admirat, 53-34.
Pariuri Levante vs Bilbao
Info pariuri sportive: Bilbao (Draw no bet) @ 1.40

  • Motivatia mai mare la acest meci se afla in tabara oaspete fara nici un dubiu. Bilbao lupta pentru consolidarea locului patru de UCL, pe cand Levante e o echipa de mijlocul clasamentului cu sanse minime de a obtine ceva mai sus.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,