Pariuri – Lok. Moscova vs Novgorod – 07.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 7 April, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Lok. Moscova vs Novgorod (07.04.2014) – ora 18:00
Azi  se va incheia cea de-a 24 etapa din Rusia Premier League, iar Lokomotiv Moscova si V. Novgorod vor fi adversare cu incepere de la ora 18:00, gazdele avand in mod clar prima sansa, atat la pariuri, cat si pe hartie.
Moscovitii s-au impus in meciul tur cu scorul de 2-1 in deplasare, insa ultimul meci acasa cu adversarii de azi l-au pierdut, scor 0-1 in sezonul trecut.
Lok. MoscovaNovgorod
Lokomotiv Moscova are toate argumentele in favoarea ei, desi nu este o formatie pe val. Gazdele vin dupa cinci etape cu doua victorii si trei rezultate de egalitate, iar dupa victoria lui Zenit a picat pe locul doi, cu 48 de puncte si un golaveraj 42-17, avand in mod clar cea mai buna defensiva din campionat. Un succes i-ar duce pe cei de la Lokomotiv din nou pe prima pozitie, la un punct peste Zenit.In schimb, Novgorod este cea mai slaba formatie din campionat la ora actuala, venind dupa cinci infrangeri la rand. Oaspetii se indreapta cu pasi repezi catre retrogradare, fiind la ora actuala pe penultima pozitie, cu 18 puncte si un golaveraj de 19-49. Doar doua echipe au un atac mai slab in acest moment, pe cand defensiva este de departe cea mai fragila din Rusia Premier League.
Pariuri Lok. Moscova vs Novgorod
Info pariuri sportive:  Lok. Moscova -1.5 HA @ 1.65

  • Lok. Moscova nu isi permite nici un pas gresit pana la final pentru a fi sigura de titlu, iar aici e obligata sa se impuna pentru a revenit pe fotoliul de lider. Plus de asta intalneste penultima clasata, in fata careia nu ar trebui sa aiba probleme.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,