Pariuri Sportive – Genoa vs AC Milan – 07.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 7 April, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Genoa vs AC Milan (07.04.2014) – ora 22:00
serieaGenoa si AC Milan vor inchide cea de-a 32-a etapa a campionatului din Italia, astazi de la ora 22:00. Cotele sunt destul de echilibrate, usor de partea milanezilor, lucru oarecum de asteptat dupa ultimele etape.
Balotelli si colegii sai au scos doar un punct in turul de pe San Siro in fata lui Genoa, scor 1-1 pe 23 Noiembrie, asta dupa ce castigasera precedentele patru dueluri directe.
GenoaAC Milan
Genoa nu este tocmai o formatie de temut, dar a dovedit si in tur ca poate fi capabila de surprize. Formatia gazda a castigat numai patru puncte in ultimele cinci etape si nu are nici un fel de emotie vis a vis de retrogradare, fiind practic lipsita de motivatie si obiectiv. Genoa este a 13-a in Serie A, cu 39 de puncte si un golaveraj de 34-39, unul deloc rau pentru aceasta zona a clasamentului.AC Milan de cealalta parte vine dupa doua victorii la rand, punand astfel capat unei serii extrem de slabe. Totusi elevii lui Seedorf se afla in continuare in a doua jumatate a clasamentului, insa o victorie aici i-ar apropia la doar cinci puncte de locurile ce duc in Europa League, iar oaspetii pot spera din nou intr-un final de an miraculos. Totusi AC Milan a castigat doar patru din cele 16 deplasari.
Pariuri Genoa vs AC Milan
Info pariuri sportive:  AC Milan (Draw no bet) @ 1.44

  • AC Milan a aratat o crestere de forma in ultimele etape si ne asteptam sa continue pe aceasta panta ascendenta si in fata celor de la Genoa, echipa oscilanta si care nu traverseaz o perioada prea buna. In caz de egal pariul va primi cota 1.00.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,