Meciul zilei – 07.04.2017

Bilet realizat de Pariuri in 7 April, 2017. Postat in Meciul Zilei

Pandurii vs ACS Poli (07.04.2017) – ora 17:30
meciul zilei2Am ales drept meciul serii duelul dintre Pandurii Tg. Jiu si ACS Poli Timisoara, cele doua luptand cot la cot pentru un loc deasupra zonei de retrogradare. Lovitura de start va fi data la ora 17:30, ora Romaniei.
Pandurii ACS Poli
Pandurii Tg. Jiu este neinvinsa dupa patru etape de play-out, trecandu-si in cont o victorie si trei remize. Oltenii sunt primii deasupra liniei de plutire, pe locul cinci mai exact, cu 16 puncte. De asemenea, gazdele au doua puncte peste locul de baraj si se lauda cu cea mai solida aparare din play-out, priming un singur gol in patru partide. ACS Poli Timisoara a inceput campionatul cu -14 puncte si nimeni nu-i dadea vreo sansa de salvare. Acum echipa are ocazia de a iesi din zona rosie in cazul unei victorii, plus ca mai sunt destule meciuri pana la final. Banatenii au 14 puncte si un golaveraj de 3-2, ocupand locul sase in play-out, loc care duce la baraj.
Pariuri – Pandurii vs ACS Poli
Info pariuri sportive X2 @ 1.46

  • ACS Poli Timisoara a impresionat in acest sezon si acum este aproape de evitarea retrogradarii, desi a inceput cu -14 puncte. Mergem pe cel putin un egal scos de banateni diseara contra Pandurilor.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: