Meciul zilei – 07.04.2019

Bilet realizat de bonus in 7 April, 2019. Postat in Meciul Zilei

Inter Milano – Atalanta

Miza primelor 4 locuri din Serie A este foarte mare deoarece echipele care vor finaliza acest sezon pe cele 4 pozitii fruntase vor reprezenta Italia in UEFA Champions League, o competitie care ofera cluburilor foarte multe beneficii financiare. Avand in vedere aceste aspecte trebuie sa ne asteptam la o partida foarte tensionata intre Inter Milano si Atalanta, doua echipe care sunt despartite de doar 5 puncte si spera sa se califice sezonul urmator in cea mai importanta competitie a cluburilor europene.

Inter Milano este avantajata in acest moment deoarece ocupa pozitia a treia si poate obtine 3 puncte extrem de pretioase cu ajutorul fanilor de pe Stadio Giuseppe Meazza, insa acest lucru nu va fi foarte usor deoarece Atalanta este o adversara artagoasa care pune probleme si celor mai puternice grupari din Serie A.

In ultimele 5 etape Atalanta a inregistrat 4 victorii si un rezultat de egalitate, iar managerul Gian Piero Gasperini isi va folosi experienta sa pentru a pleca cu cel putin un punct din aceasta deplasare. Atalanta a castigat si ultima confruntare directa cu Inter la capatul unui duel in care milanezii au incasat 4 goluri. Este putin probabil sa avem parte tot de un succes al formatiei din Bergamo in partida de astazi, dar optiunea peste 2.5 goluri marcate cotata cu 1.75 poate fi o alegere profitabila pentru cei care doresc sa obtina un venit suplimentar.