Pariul zilei – 07.04.2019

Bilet realizat de bonus in 7 April, 2019. Postat in Pariul Zilei

Vitesse – PSV

Doar doua echipe din prima divizie olandeza mai au sanse sa castige titlul in acest sezon, iar PSV, ca lider al clasamentului, trebuie sa obtina cele 3 puncte in deplasarea de astazi de la Vitesse Arnhem. Intre PSV si Ajax Amsterdam exista o diferenta de doua puncte la inceputul acestei etape, insa formatia din Eindhoven poate profita de faptul ca Ajax inca este implicata in partidele din UEFA Champions League.

PSV are cea mai buna aparare din Eredivisie, formatia antrenata de Mark van Bommel a incasat doar 18 goluri in cele 28 de runde disputate pana in prezent si trebuie sa mai evidentiem faptul ca cele doua infrangeri suferite pana acum au fost provocate in deplasare la Ajax si la Feyenoord. In aceste conditii va puteti imagina cat de dificil va fi pentru Vitesse sa se impuna in fata unei adversare care a marcat in toate partidele din campionat si a reusit 4 victorii in ultimele 5 etape.

De altfel, gruparea din Arnhem nu a mai simtit gustul victoriei de la inceputul lunii martie si chiar daca se claseza pe pozitia a sasea diferentele fata de PSV sunt clare. In concluzie, va invitam sa mizati pe un succes al oaspetilor de la PSV care va aduce 1.75 iar pentru formatia din Eindhoven va reprezenta un pas mai aproape de titlul de campioana al Olandei.