Meciul zilei – 07.06.2019

Bilet realizat de bonus in 7 June, 2019. Postat in Meciul Zilei

Norvegia – Romania

A treia adversara a Romaniei in Grupa F este Norvegia, o alta formatie scandinava pe care jucatorii pregatiti de Cosmin Contra o vor infrunta in aceasta campanie de calificare pentru Campionatul European de anul viitor. Pana in prezent tricolorii au obtinut un succes cu Insulele Feore si o infrangere in deplasarea din Suedia, iar cu cele 3 puncte acumulate Romania se claseaza pe a treia pozitie.

Principala favorita la calificare in aceasta grupa este Spania care deja a inregistrat 2 victorii, deci Romania, Suedia si Norvegia vor fi cele 3 echipe care se vor lupta pentru a doua pozitie din grupa. Avand in vedere aceste detalii pentru tricolori ar fi multumitor si un rezultat de egalitate in aceasta deplasare, Norvegia fiind o adversara foarte incomoda care a pus probleme atat Suediei cat si Spaniei in precedentele doua partide.

Cel mai periculos jucator din echipa Norvegiei este Joshua King care a marcat cate un gol in precedentele doua meciuri din grupa. Mai trebuie sa subliniem faptul ca Romania nu a reusit niciodata sa se impuna pe terenul adversarei de astazi, prima partida directa a avut loc in 1980 si s-a terminat la egalitate cu scorul de 1-1, la fel ca si cea mai recenta partida disputata in preliminariile pentru Euro 2004. Sa speram ca tricorii vor reusi un rezultat pozitiv, iar cei care vor miza pe varianta de X2 vor obtine cota 1.80 de la majoritatea agentiilor din tara.