Pariul zilei – 07.06.2019

Bilet realizat de bonus in 7 June, 2019. Postat in Pariul Zilei

Austria – Slovenia

Campania de calificari pentru Euro 2020 va aduce pariorilor mai multe meciuri interesante din care pot obtine cote profitabile, unul dintre cele mai avantajoase pronosticuri se poate obtine din duelul dintre Austria si Slovenia care va avea loc de la ora 21:45. Austria a suferit deja 2 infrangeri in aceste preliminarii si vrea sa profite de avantajul terenului propriu pentru a obtine prima victore din campania de calificare.

In meciurile cu Israel si Polonia, jucatorii antrenati de Franco Foda nu au evoluat la potentialul maxim si astazi poate evolua si David Alaba, cel mai important membru al echipei austriece. Pe langa acesta in formatia gazdelor se mai remarca Marko Arnautovic , Marcel Sabitzer si fundasul Martin Hinteregger. Majoritatea jucatorilor din lotul Austriei evolueaza la cluburi germane, deci exista o omogenitate crescuta in lotul nationalei gazdelor.

De partea cealalta, Slovenia va conta foarte mult pe experienta lui Josip Ilicic si pe portarul Jan Oblak care va incerca sa opreasca toate atacurile austriecilor. Nici Slovenia nu a obtinut pana acum rezultate foarte incurajatoare, cele doua rezultate de egalitate nu le ofera o incredere foarte ridicata fotbalistilor oaspetilor care sunt cotati si astazi cu sansa a doua la victorie. Avand in vedere toate aceste aspecte, pariorii ar trebui sa mizeze pe succesul gazdelor pentru o cota de 2.00, un pronostic foarte generos avand in vedere avantajele austriecilor.