Meciul zilei – 07.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 7 July, 2014. Postat in Meciul Zilei

Steaua vs AEL Limassol (07.07.2014) – ora 21:00
meciul zilei2Steaua si AEL Limassol vor fi adversare intr-un meci amical disptuat in Anglia, acolo unde cele doua formatii isi desfasoara perioada de pregatire. Partida va incepe astazi de la ora 21:00, iar noi am hotarat ca acesta sa fie jocul care sa intre la “Meciul Zilei”.
Steaua AEL Limassol
Steaua nu s-a ridicat nici pe departe la nivelul asteptarilor in aceasta vara, plecarile din ultima vreme lasand urme vizibile in jocul echipei. Dupa primele trei amicale pierdute rusinos in fata unor echipe net inferioare, unele chiar din liga secunda din Elvetia, Steaua a reusit si prima victorie a verii, scor 4-1 in urma cu doua zile contra englezilor de la Oldham, campioana Romaniei dand semne de revenire. AEL Limassol este o echipa buna, cu pretentii destul de mari, in Cipru, insa dezavantajul ei il reprezinta lipsa meciurilor in picioare. Cipriotii au bifat ultimul meci pe 31 Mai, infrangere cu 0-1 in fata rivalilor de la APOEL Nicosia, esec care a dus la pierderea campionatului in urma golaverajului mai slab. AEL Limassol are un atac bun, dar defensiva lasa uneori de dorit in fata echipelor puternice.
Pariuri Steaua vs AEL Limassol
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza

  • Mizam pe un meci cu goluri in ambele porti, mai ales dupa ce am vazut in perioada de pregatire a Stelei. Ambele echipe au capacitatea de a inscrie fara probleme. La ora actuala nu a aparut cota pentru acest pronostic.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,