Pariul zilei – 07.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 7 July, 2014. Postat in Pariul Zilei

Odd vs Valerenga (07.07.2014) – ora 20:00
pariul zilei2Diseara incepand cu ora 20:00 va avea loc partida dintre Odd si Valerenga, partida din cadrul etapei a 14-a in Norvegia Tippeligaen. Meciul se anunta foarte echilibrat, cele doua tabere fiind despartite de doar doua puncte si fiind vecine de clasament.
Odd a castigat ultimele trei intalniri directe cu Valerenga, de doua ori pe propriul teren si o data in deplasare.
Odd Velerenga
Odd este intr-o forma de senzatie, avand patru victorii si un egal in ultimele cinci partide jucate, trei in campionat si doua in cupa. Gazdele au primit gol doar in ultimul meci, apararea fiind a doua din Norvegia. Mai precis, cifrele echipei in Tippeligaen sunt foarte bune, cu 24 de puncte si un golaveraj de 15-12 dupa 13 etape scurse, cifre care plaseaza formatia gazda pe locul patru in competitia interna. Valerenga pe de alta parte a bifat etapa trecuta cea de-a treia infrangere in 13 etape. Echipa a pus capat astfel unei serii bune, ajungand pe locul cinci in clasament, facand rocada cu adversara de azi. Oaspetii au 22 de puncte si un golaveraj de 24-16, doar doua echipe avand un atac mai bun in momentul de fata, Molde (locul 1) si Rosenborg (locul 3). Valerenga a pierdut ultimele doua deplasari pe acest teren.
Pariuri Odd vs Valerenga
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.67

  • Asa cum s-a intamplat in patru din precedentele cinci intalniri directe, am mizat in acest meci pe faptul ca ambele formatii vor izbuti sa inscrie, cota fiind una acceptabila, plus ca ambele au calitate ofensiva.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

Tags: , , , ,