Pariuri Sportive – Pogon Szczecin vs Bremen – 08.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 7 July, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Pogon Szczecin vs Bremen (08.07.2014) – ora 19:00
Ziua de miercuri este una plina de meciuri amicale, iar Pogon Szczecin si Werder Bremen sunt doua dintre echipele care se vor duela intr-un meci de pregatire in cursul acestei zile. Fluierul de start se va auzi la ora 19:00 si trebuie precizat ca acesta este primul joc direct dintre cele doua formatii.
Pogon Szczecin Werder Bremen
Pogon Szczecin si-a inceput pregatirea cu meciurile amicale de luna trecuta, iar pana acum a bifat patru partide, fara lucruri convingatoare insa. Polonezii de prima liga au inregistrat o victorie, un rezultat de egalitate si doua infrangeri, marcand in total de numai patru ori si primind in schimb sapte goluri. Ramane de vazut cum se vor descurca gazdele in fata celui mai solid adversar de pana acum din amicale. Werder Bremen a fost foarte activa pana acum in perioada de pregatire. Lasand de-o parte amicalul din finalul sezonului trecut, nemtii au disputat si ei patru meciuri amicale vara asta, reusind victorii pe linie. Primele doua au fost cu echipe de amatori, 6-1 si 11-1 cu Tundern, respectiv Vfl Oldenburg, ca mai apoi sa castige cu 1-0 in fata lui Changchun Yatai si 2-1 in fata celor de la Tianjin Teda.
Pariuri Pogon Szczecin vs Bremen
Info pariuri sportive: 2 solist

  • Desi inca nu a aparut cota pentru acest pronostic, noi mizam pe superioritatea echipei din Germania, asteptandu-ne ca Werder Bremen sa confirme acest lucru si pe tabela de marcaj pana la final.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,