Meciul zilei – 07.09.2015

Bilet realizat de Pariuri in 6 September, 2015. Postat in Meciul Zilei

Romania vs Grecia (07.09.2015) – ora 21:45
meciul zilei2Fara doar si poate, atractia principala de luni seara pentru toti romanii va fi duelul dintre echipa nationala si Grecia. Lovitura de start va fi data la ora 21:45, iar o victorie ne-ar putea asigura matematic calificarea la Euro 2016, insa depinde si de ce face Ungaria in Irlanda de Nord.
Romania Grecia
Tricolorii sunt singurii fara infrangere in campania curenta, avand patru victorii si trei rezultate de egalitate. Echipa noastra vine dupa remiza alba din Ungaria, ajungand astfel la 15 puncte si la un golaveraj de 7-1. Astfel, Romania are in continuare cea mai solida defensiva din preliminarii. Maxim si compania sunt pe doi, la un punct in spatele Irlandei de Nord, care s-a prezentat chiar peste asteptari in aceste calificari. De partea cealalta, campioana europeana din 2004 a dezamagit total in aceasta campanie, fiind ultima in Grupa F, cu numai doua puncte si un golaveraj rusinos de 2-8. Si mai rusinos este faptul ca Grecia a pierdut ambele dueluri cu Insulele Feroe. Elenii au luat parte la Cupa Mondiala din 2014, eliminand Romania la barajul de calificare, astfel ca asteptam inca o revansa a tricolorilor.
Pariuri – Romania vs Grecia
Info pariuri sportive 1 solist @ 1.67

  • Probabil nu vom risca prea mult la aceasta partida, insa Grecia s-a dovedit a fi cea mai slaba echipa din Grupa F, de departe, iar in conditiile acestea putem miza si noi pe o victorie cat o calificare luni seara.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!