Pariul zilei – 07.09.2015

Bilet realizat de Pariuri in 6 September, 2015. Postat in Pariul Zilei

Irlanda vs Georgia (07.09.2015) – ora 21:45
pariul zilei2Avem o cota ceva mai mica astazi la pariul zilei decat in zilele precedente, si anume 1.53 in oferta Sportingbet. Irlanda va primi vizita Georgiei seara de la ora 21:45, meciul prezentand miza doar pentru gazde in momentul de fata.
Irlanda Georgia
Irlanda a visat frumos in aceasta campanie si a avut si motive. Totusi Germania si Polonia sunt net superioare si e greu de crezut ca irlandezii mai pot reveni in primele doua clasate. Echipa gazda este a treia in Grupa D, cu 12 puncte, luptand pentru aceasta pozitie cu selectionata Scotiei, care are un punct in minus. Georgia a reusit doua victorii in campania curenta, ambele in fata amatorilor din Gibraltar, iar in aceste conditii nu poate emite nici un fel de pretentie. Cu sapte puncte si un golaveraj de 5-13, oaspetii sunt pe cinci in Grupa D. De trei ori au jucat georgienii in Irlanda si de fiecare data au pierdut, in ultimii 12 ani.
Pariuri Irlanda vs Georgia
Info pariuri sportive: 1 @ 1.53

  • Irlanda si-a aratat superioritatea si la partida tur, in deplasare, castigand cu 2-1. Mizam pe un nou succes al gazdelor, cota fiind una atractiva in oferta Sportingbet, plus ca victoria este singura optiune pentru irlandezi.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: