Meciul zilei – 07.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 6 November, 2014. Postat in Meciul Zilei

Rennes vs Lorient (07.10.2014) – ora 21:30
meciul zilei2Rennes si Lorient vor deschide cea de-a 13-a etapa din Franta Ligue 1, meciul urmand sa aiba loc vineri seara de la ora 21:30. Se anunta o partida interesanta si echilibrata, lucru reliefat si de cotele oferite de agentii in acest moment, Rennes fiind usor favorita totusi.
Rennes Lorient
Sezoul trecut Rennes nu a avut prea mult castig de cauza contra echipei adverse, reusind sa-si treaca in cont un singur punct dupa doua meciuri. Echipa gazda vine dupa patru etape fara infrangere, fiind a 11-a in clasament la ora actuala, cu 16 puncte si un golaveraj acceptabil de 14-14. Sase puncte au gazdele peste zona retrogradarii, neavand emotii din acest punct de vedere. O victorie i-ar duce pe cei de la Rennes in prima jumatate a clasamentului. Lorient se zbate in aceasta stagiune sa evite retrogradarea. Echipa se afla intr-o perioada foarte dificila, prezentandu-se la acest meci dupa cinci etape in care a pierdut de patru ori. Echipa oaspete are un total de zece puncte in dreptul ei, dar si un golaveraj slab de 10-16. Ultima victorie a lui Lorient pe acest teren a fost in Septembrie 2012, scor 2-1, iar ultimul esec in toamna anului 2011.
Pariuri Rennes vs Lorient
Info pariuri sportive: Rennes (Draw no bet) @ 1.36

  • Rennes este echipa superioara la majoritatea capitolelor in acest moment, iar noi ne asteptam sa vedem acest lucru si pe tabela de marcaj. Mizam pe victoria gazdelor, insa pentru mai multa siguranta am ales pariul cu returnarea mizei in caz de egal, ce-i drept cota fiind considerabil mai mica.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!