Pariul zilei – 07.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 6 November, 2014. Postat in Pariul Zilei

Arouca vs Guimaraes (07.11.2014) – ora 22:30
pariul zilei2Cota pariului zilei de astazi, 7 Noiembrie, este de 1.60 in momentul de fata la Sportingbet. Partida aleasa le va pune fata in fata pe Arouca si Vitoria Guimaraes in deschiderea celei de-a zecea etape din Portuguese Primeira Liga, oaspetii avand oarecum prima sansa.
Arouca Guimaraes
Arouca este printre cele mai modeste formatii din campionat, dovada si faptul ca echipa are cel mai slab atac din Primeira Liga, cu numai cinci reusite in noua etape. Arouca ocupa locul 15 in clasament, cu opt puncte si un golaveraj de 5-16, avand un singur punct peste zona rosie. Astfel, orice pas gresit i-ar putea readuce pe gazde pe locurile de retrogradare sau pe locul 16 ce joaca barajul la finalul campionatului. Guimaraes este una dintre revelatiile acestui campionat, dovada ca pana acum se tine bine, avand sase victorii, doua egaluri si o singura infrangere in noua etape. Roadele nu au intarziat sa apara, iar oaspetii ocupa un onorabil loc trei cu 20 de puncte, la un singur punct de FC Porto si la numai doua de liderul Benfica. Golaverajul de 18-7 este unu de laudat de asemenea.
Pariuri Arouca vs Guimaraes
Info pariuri sportive: Guimaraes (Draw no bet) @ 1.60

  • Ne asteptam ca forma excelenta si parcursul bun al oaspetilor sa continue si odata cu aceasta etapa, iar noi mizam pe victoria celor de la Guimaraes, insa in cazul in care vom avea parte de un egal, miza va fi rambursata.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!