Pronostic – Hertha vs Hannover – 07.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 6 November, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

hertha

Meciul care va deschide etapa a 11-a din Germania Bundesliga le va avea ca protagoniste pe Hertha Berlin si Hannover, cele doua urmand sa fie puse fata in fata vineri seara de la ora 21:30, echipa gazda pornind usor din pole-position.

Hertha Berlin nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor pana acum, dovada ca se afla in a doua jumatate a clasamentului, pe un modest loc 13. Trupa din capitala are 11 puncte si un golaveraj de 15-19, marea problema fiind defensiva, penultima din Bundesliga. Hertha Berlin are un avans de numai trei puncte peste zona retrogradarii, traind periculos in aceasta perioada.

Hannover a reusit doua victorii la rand in ultimele doua etape, urcand pe locul sase in Bundesliga, ultimul loc ce asigura prezenta in Europa League. Formatia vizitatoare are un golaveraj modest totusi, 7-11, atacul fiind problema principala. Doar Hamburg sta mai slab la acest capitol, cu patru reusite. La capitolul deplasari, Hannover a inregistrat o victorie, un egal si trei meciuri pierdute.

Sezonul trecut am avut parte de un meci inclinat intr-o singura directie pe acest teren, Hertha fiind depasita cu scorul de 0-3, chiar in fata propriilor suporteri, asta dupa ce in tur, in deplasare, scosese o remiza, 1-1.

Pronostic: Peste 0.5 goluri in repriza 1 @ 1.38
Mizam pe un meci deschis si frumos, cu cel putin un gol pana la pauza. Desi Hannover are probleme in atac, totusi Hertha are o defensiva foarte slab, penultima din campionatul german, dupa cum am precizat si anterior.