Meciul zilei – 07.12.2015

Bilet realizat de Pariuri in 7 December, 2015. Postat in Meciul Zilei

Espanyol vs Levante (07.12.2015) – ora 21:30
meciul zilei2Espanyol si Levante vor fi adversare diseara de la ora 21:30 in meciul de inchidere ale celei de-a 14-a etape din Spania Primera Division. Gazdele au prima sansa la agentiile de pariuri, insa cotele nu sunt deloc dezechilibrate in momentul de fata.
Espanyol Levante
Espanyol se prezinta la acest meci dupa o serie modesta, cu numai patru puncte castigate in ultimele cinci etape de campionat. Catalanii sunt pe locul 12 in Spania dupa 13 etape scurse, perioada in care au adunat 16 puncte din 39 posibile. Golaverajul de 14-24 nu este deloc impresionant, iar Espanyol e la numai cinci puncte deasupra zonei de retrogradare. Pe de alta parte, Levante este cea mai slaba formatie din La Liga, pe locul 20 in momentul de fata. Echipa are zece puncte si un golaveraj de 10-24, cu penultimul atac din campionat. La fel ca si adversarii de diseara, oaspetii au castigat numai patru puncte in ultimele cinci etape de campionat si au nevoie de puncte cu orice pret pentru a parasi zona rosie.
Pariuri – Espanyol vs Levante
Info pariuri sportive  Espanyol DNB @ 1.40

  • Levante este ultima clasata in Spania, cu cele mai slabe cifre, in timp ce Espanyol sta mai bine din toate punctele de vedere. Mergem pe mana gazdelor, cu miza returnata in caz de egalitate.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,