Pariul zilei – 07.12.2015

Bilet realizat de Pariuri in 7 December, 2015. Postat in Pariul Zilei

Everton vs Crystal Palace (07.12.2015) – ora 22:00
pariul zilei2Cota 1.80 avem astazi pentru pariul zilei, iar meciul vine din Premier League. Mai exact, Goodison Park va gazdui duelul dintre Everton si Crystal Palace, ultimul programat in cea de-a 15-a etapa a campionatului.
Everton Crystal Palace
Everton nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor in actuala stagiune, dovada ca dupa 14 etape scurse se afla in cea de-a doua jumatate a clasamentului. Caramelele sunt pe locul 11 cu 21 de puncte, insa situatia este atat de stransa incat o victorie diseara i-ar dce pe gazde pe locul sase. Golaverajul de 27-19 este impresionant, in special din punct de vedere ofensiv. Crystal Palace in schimb vine dupa o serie destul de buna, cu doua victorii obtinute in ultimele doua etape de Premier League. Londonezii sunt pe pozitia a opta, cu 22 de puncte si cu un golaveraj de 19-14. Cu siguranta Palace este capabila de surprize, mai ales in deplasare, acolo unde a obtinut patru victorii in sase meciuri.
Pariuri Everton vs Crystal Palace
Info pariuri sportive: X2 @  1.80

  • Crystal Palace are un lot solid, capabil de lucruri interesante, asa cum ne-a dovedit-o de multe ori in ultima perioada. Mergem pe cel putin un egal scos de londonezi aici, pariul fiind usor riscant, insa cota e destul de atractiva incat sa merite riscul.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,