Pronostic – Real Madrid vs Malmo – 08.12.2015

Bilet realizat de Pariuri in 7 December, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Real Madrid vs Malmo – 08.12.2015

Pronostic - Real Madrid vs Malmo - 08.12.2015

Cel mai dezechilibrat meci de marti in UEFA Champions League va avea loc pe Santiago Bernabeu, acolo unde Real Madrid si Malmo vor fi adversare de la ora 21:45, ora Romaniei.

Madrilenii sunt favoriti in mod clar, cotele pentru victoria acestora fiind in jur de 1.10 la agentiile online. Cristiano Ronaldo si colegii sai au inregistrat patru victorii si un egal in Grupa A, fiind siguri de locul in optimi, insa pentru a-si asigura si pozitia de lider, atunci Realul are nevoie de cel putin un punct marti seara pentru a scapa de griji. Galacticii au un golaveraj imaculat acasa, cu cinci goluri marcate si nici unul primit.

Malmo nu s-a descurcat tocmai rau in Grupa A, avand in vedere ca a avut de luptat cu adversari ca Real, PSG sau Shakhtar. Echipa e ultima clasata insa, cu trei puncte, la fel ca Shakhtar, insa are in continuare o sansa de calificare in UEL, insa nu tocmai realista. Pentru asta Malmo trebuie sa obtina macar un punct diseara, iar Shakhtar sa piarda cu PSG in Franta.

Pronostic:Β Real Madrid -2.0 AH @ 1.38
Am ales sa nu riscam foarte mult la acest meci, cum ar fi fost sa mergem pe o victorie la minim 4 goluri a Realului. Am ales o cota ceva mai mica, pe o victorie la minim 2-3 goluri a Realului, insa cu banii returnati in cazul unui succes la fix doua goluri diferenta.

Tags: