Meciul zilei – 07.12.2016

Bilet realizat de Pariuri in 7 December, 2016. Postat in Meciul Zilei

Real Madrid vs Dortmund  (07.12.2016) – ora 21:45
meciul zilei2Atractia principala de astazi in UEFA Champions League o va pune fata in fata pe Real Madrid cu Borussia Dortmund, echipa care va lua cele trei puncte urmand sa termine pe prima pozitie in Grupa F a acestei editii.
Real MadridDortmund
Real Madrid n-a cunoscut gustul infrangerii in primele cinci etape, fiind pe cai mari in toate competitiile. Liderul din La Liga vine dupa o remiza contra marii rivale, Barcelona, 1-1 in deplasare. Galacticii au 11 puncte in Grupa F, cu un golaveraj de 14-8, avand nevoie de victorie pentru a termina pe primul loc. Oricum, spaniolii au asigurat locul in optimi.Borussia Dortmund a impresionat in faza grupelor, marcand de 19 ori in cinci etape. Echipa oaspete conduce in clasamentul Grupei F, cu 13 puncte din 15 posibile, dar si o medie de aproape patru reusite pe meci. BVB se multumeste in mod sigur si cu un egal aici, egal care i-ar asigura prima pozitie a clasamentului si, teoretic, un adversar mai lejer in optimi.
Pariuri – La Coruna vs Sociedad 
Info pariuri sportive X2  @ 1.36

  • La Coruna este printre codasele clasamentului, iesita total din forma si inferioara la orice capitol. Sociedad traverseaza o perioada de invidiat, numarandu-se printre cele mai solide echipe din Spania.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!