Meciul zilei – 08.02.2019

Bilet realizat de bonus in 8 February, 2019. Postat in Meciul Zilei

Astra Giurgiu – Viitorul Constanta

In etapele ramase pana la finalul sezonului normal din Liga I, echipele de la mijlocul clasamentului vor incerca sa obtina cat mai multe puncte pentru a fi sigure de prezenta in Play-off si de evitarea emotiilor retrogradarii. Doua formatii care au acest obiectiv sunt Astra Giurgiu si Viitorul Consanta, doua echipe care sunt despartite de doar 2 puncte si care au inceput acest an cu un rezultat de egalitate.

Cele doua echipe au reusit si in sezoanele precedente sa se claseze primele 6 echipe din Romania, iar cel mai bun sezon pentru Astra a fost in 2016 cand a reusit sa castige titlul de campioana, iar pentru Viitorul un an mai tarziu cand a terminat tot pe prima pozitie a Ligii I. Aceste reusite reprezinta cele mai mari performante pentru cele doua cluburi care nu au o traditie foarte indelungata in fotbalul romanesc dar au adus in prim-plan cativa fotbalisti foarte talentati.

Din formula de astazi a gazdelor de la Astra Giurgiu se remarca Nelutu Rosu si Claudiu Belu, dar mai multa experienta au Denis Alibec si Azdren Llullaku, doi atacanti care pot face diferenta in aceasta seara. Casele de pariuri se astepta la un duel foarte echilibrat, iar cel mai indicat pronostic pentru cei care vor sa parieze este optiunea de sub 2.5 goluri care este cotata cu 1.55 si poate aduce profit indiferent de echipa care se va impune in acest duel.