Pariul zilei – 08.02.2019

Bilet realizat de bonus in 8 February, 2019. Postat in Pariul Zilei

Chievo – AS Roma

Singurul meci care va avea loc astazi in Serie A este o confruntare foarte dezechilibrata intre Chievo si AS Roma, o partida care va poate aduce un castig suplimentar si care va fi prefatata in continuarea acestui articol. Chievo este gazda acestei partide, insa formatia din Verona nu a obtinut decat o victorie in meciurile de pe teren propriu, iar acest succes a fost inregistrat chiar in ultima partida din 2018 atunci cand jucatorii pregatiti de Domenico Di Carlo s-au impus impotriva nou-promovatei Frosinone cu scorul de 1-0.

Singura reusita a meciului a fost semnata de veteranul Emanuele Giaccherini in minutul 76, iar daca ne amintim faptul ca trupa veroneza este ultima clasata din campionatul italian atunci trebuie sa ne asteptam la un joc dominat de AS Roma. Gruparea din capitala Italiei are una dintre cele mai eficiente ofensive din Italia, iar in acest moment se afla pe pozitia a sasea si are nevoie de cele 3 puncte pentru a nu se indeparta foarte mult de primele locuri din clasament ce permit calificarea in UEFA Champions League.

Cei mai periculosi atacanti ai oaspetilor sunt Stephan El Shaarawy si Edin Dzeko, iar pariorilor le sugeram sa mizeze pe un succes al romanilor cotat cu 1.60, un pronostic foarte generos avand in vedere avantajele trupei antrenate de Eusebio Di Francesco.