Meciul zilei – 08.03.2019

Bilet realizat de bonus in 8 March, 2019. Postat in Meciul Zilei

Athletic Bilbao – Espanyol

Un duel foarte echilibrat va avea loc astazi de la ora 22:00 atunci cand se va da lovitura de start a partidei dintre Athletic Bilbao si Espanyol, doua formatii aflate la egalitate de puncte care inca mai spera la o calificare in cupele europene. In prezent cele doua adversare au adunat cate 33 de puncte si ocupa locurile 12 si 13 in clasament, iar Athletic Bilbao isi doreste sa fructifice avantajul terenului propriu si sa obtina cele 3 puncte in partida de pe Estadio San Mames.

Echipa din Bilbao nu a mai pierdut in campionat pe teren propriu din luna octombrie si a reusit sa obtina rezultate surprinzatoare impotriva unor formatii mult mai puternice precum Sevilla, FC Barcelona sau Valencia. In acest timp Espanyol este una dintre echipele cu cele mai putine puncte obtinute din deplasari, singura victorie a echipei antrenate de Rubi pe teren strain a fost tot in luna octombrie in deplasare la Huesca.

Athletic si Espanyol sunt despartite de doar 4 puncte de locurile ce permit accederea in Europa League, iar in ultima confruntare directa Espanyol s-a impus la limita cu scorul de 1-0. Cea mai indicata alegere pentru pariori poate fi o victorie a gazdelor cotata cu 1.85 deoarece formatia din Bilbao traverseaza o perioada mai buna si poate profita de moralul scazut din vestiarul celor de la Espanyol.