Pariul zilei – 08.03.2019

Bilet realizat de bonus in 8 March, 2019. Postat in Pariul Zilei

Dinamo Bucuresti – Dunarea Calarasi

Inceperea fazei pentru evitarea retrogradarii va aduce partide mult mai dramatice si mai spectaculoase in Liga I, iar astazi duelul dintre Dinamo Bucuresti si Dunarea Calarasi le poate oferi pariorilor o cota profitabila. Chiar daca cele doua partide directe din sezonul normal s-au terminat la egalitate, intre cele doua formatii exista o diferenta imensa, Dunarea Calarasi este o nou-promovata in Liga I, in timp ce Dinamo reprezinta unul dintre cele mai titrate cluburi romanesti.

Faptul ca trupa cainilor rosii nu a reusit sa se califice in Play-off-ul pentru cupele europene reprezinta o mare dezamagire pentru fanii acestei formatii, dar in cele 5 partide oficiale din 2019 jucatorii pregatiti de Mircea Rednic au reusit 3 victorii si spera sa obtina astazi si primul succes din grupa de retrogradare. In clasamentul actual diferenta dintre cele doua echipe s-a redus la doar 4 puncte si trebuie mentionat faptul ca Dunarea a inregistrat 4 rezultate de egalitate din cele 5 etape disputate dupa pauza de iarna.

Casele de pariuri anticipeaza un joc dominat de Dinamo care dispune de cativa jucatori foarte tehnici ce pot face diferenta pe tabela de scor. In aceste conditii un succes al cainilor rosii este cotat cu 1.60 si reprezinta proprunerea noastra pentru primul meci din Grupa de retrogradare a Ligii I.