Pariul zilei – 09.03.2019

Bilet realizat de bonus in 9 March, 2019. Postat in Pariul Zilei

Chievo – AC Milan

Actualul sezon a adus revenirea celor de la AC Milan in prim-planul fotbalului din Italia, iar in aceasta etapa trupa condusa de Gennaro Gattuso se va deplasa pe terenul ultimei clasate, Chievo Verona. Diferenta dintre cele doua adversare este imensa, formatia milaneza isi propune ca in acest an sa reuseasca o calificare in UEFA Champions League, iar moralul echipei este fantastic dupa ultimele 5 meciuri in care oaspetii de astazi au reusit 4 victorii si au incasat un singur gol.

Pentru Chievo situatia este complet opusa, echipa din Verona nu a obtinut nici o victorie in 2019 si faptul ca a crescut diferenta fata echipele aflate deasupra liniei retrogradarii a afectat si mai mult din increderea jucatorilor. Chievo a obtinut un singur succes in acest sezon si este echipa cu cele mai putine goluri marcate si cele mai multe incasate.

In ultima confruntare dintre cele doua formatii AC Milan s-a impus cu scorul de 3-1, eroul acelei partidei fiind Gonzalo Higuain, un atacant care a fost transferat in aceasta iarna la Chelsea Londra. Cel mai periculos atacant din actualul lot al milanezilor este Krzysztof Piatek, un jucator de 23 de ani care a devenit deja un membru important in echipa oaspetilor. In concluzie, pariorii pot miza pe succesul milanezilor cotat cu 1.60, un pronostic foarte generos avand in vedere avantajele oaspetilor.