Meciul zilei – 09.03.2019

Bilet realizat de bonus in 9 March, 2019. Postat in Meciul Zilei

Hermannstadt – Gaz Metan Medias

La primul sezon in Liga I Hermannstadt incearca sa evite intoarcerea in liga secunda, iar astazi gruparea sibiana va intalni pe Gaz Metan Medias intr-o partida care va fi prefatata in continuarea acestui articol. Aceasta confruntare va avea loc la Pitesti deoarece stadionul din Sibiu inca nu este pregatit sa gazduiasca meciurile celor de la Hermannstadt, deci in duelul de astazi nici una dintre echipe nu va avea parte de un public care sa poate influenta rezultatul final.

In cea mai recenta partida directa Hermannstadt s-a impus in deplasare cu scorul de 2-0 si tot Hermannstadt a obtinut victoria sezonul precedent atunci cand cele doua echipe s-au intalnit in semifinalele Cupei Romaniei. Gaz Metan Medias nu a obtinut nici o victorie din luna noiembrie si nici numirea lui Edward Iordanescu nu a ajutat foarte mult evoluatia echipei mediesene. De partea cealalta Hermannstadt a avut un inceput de an de cosmar, dar dupa 4 infrangeri consecutive sibienii au reusit o victorie in etapa precedenta impotriva celor de la Poli Iasi.

Dupa finalizarea sezonului normal Hermannstadt si Gaz Metan sunt la egalitate de puncte, iar meciul de astazi poate avea un impact important asupra moralului jucatorilor, cea mai sigura varianta pentru pariori fiind optiunea de sansa dubla 1X care este cotata cu 1.45 de majoritatea agentiilor de pariuri.