Meciul zilei – 08.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 7 April, 2014. Postat in Meciul Zilei

Blackburn vs QPR (08.04.2014) – ora 21:45
meciul zilei2La mijlocul acestei saptamani va fi etapa intermediara in Anglia Championship, etapa cu numarul 41 mai exact. Blackburn, formatie fara obiectiv, va primi vizita lui QPR, echipa care nu mai are sanse la locul doi de promovare.
Partida tur dintre cele doua echipe s-a incheiat fara gol, iar trei din ultimele patru meciuri directe au oferit scoruri de under 2,5.
BlackburnQPR
Blackburn vine dupa cinci etape fara infrangere, mai exact cu patru remize si o victorie, mentinandu-se la jumatatea clasamentului. Echipa gazda se afla pe pozitia a 11-a mai precis, cu 56 de puncte in dreptul ei si cu un golaveraj pozitiv, de 54-53. Blackburn, alaturi de Watford, este singura echipa de la locul 10 in jos cu golaveraj pozitiv, lucru ce trebuie apreciat la o formatie de mijlocul clasamentului.De partea cealalta, dupa cum am spus, QPR si-a luat probabil gandul de la locul doi ce promoveaza direct, iar acum se va axa mai mult pe play-off-ul de promovare ce va incepe dupa terminarea campionatului. Cu sase etape inainte de final, QPR este a treia in Championship, cu 70 de puncte si un golaveraj de 49-35, la zece puncte de locul doi si la 12 peste pozitia a saptea, in afara play-off-ului.
Pariuri Blackburn vs QPR
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.70

  • Nici una din echipe nu are o ofensiva de exceptie, ci una normala. QPR are cea mai solida aparare din campionat dupa Burnley, iar acest lucru ne asteptam sa isi spuna cuvantul si pe tabela.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,