Pariul zilei – 08.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 7 April, 2014. Postat in Pariul Zilei

Leicester vs Brighton (08.04.2014) – ora 21:45
pariul zilei2Pariul zilei de azi, 8 Apilie, vine din a doua liga de fotbal a Angliei si are o cota ceva mai mica decat cea de ieri, si anume 1.75. Leicester City si Brighton vor fi adversare in etapa cu numarul 41 din Championship.
Cele doua formatii s-au intalnit in meciul tur
LeicesterBrighton
Leicester City a devenit prima formatie sigura de promovarea in Premier League, asta dupa victoria de etapa trecuta, cand gazdele au ajuns la 89 de puncte. Leicester este lider absolut, cu noua puncte peste locul doi, care oricum promoveaza, si cu 19 peste pozitia a treia ce joaca in play-off. Nu exista indoiala vis a vis de superioritatea gazdelor, insa nu e exclus sa apara o oarecare relaxare dupa obtinerea promovarii.Brighton traverseaza o perioada destul de grea si este in mod clar outisder in fata liderului. Echipa vizitatoare vine dupa cinci etape in care a bifat trei infrangeri, urmate de doua rezultate de egalitate, pierzand teren in lupta pentru un loc de play-off. Oaspetii au ajuns pe locul opt, cu 58 de puncte, la cinci lungimi de pozitia a sasea, ultima ce duce in play-off-ul de promovare la sfarsitul celor 46 de etape ale campionatului.
Pariuri Leicester vs Brighton
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.75

  • Leicester City s-a aratat superioara in acest sezon fata de mai toate adversarele, dovada si cifrele din dreptul ei. Ne asteptam ca acasa sa castige in fata lui Brighton, echipa care inca lupta pentru pozitia a sasea de play-off.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,