Meciul zilei – 08.05.2016

Bilet realizat de Pariuri in 8 May, 2016. Postat in Meciul Zilei

Real Madrid vs Valencia (08.05.2016) – ora 18:00
meciul zilei2Santiago Bernabeu ne va oferi un duel foarte interesant astazi de la ora 18:00, Real Madrid urmand sa primeasca vizita Valenciei in cadrul etapei cu numarul 37. Asa cum era de asteptat, galacticii sunt mari favoriti la pariuri.
Real Madrid Valencia
Real Madrid traverseaza o perioada foarte buna, venind dupa calificarea in finala Champions League. In acelasi timp echipa de pe Bernabeu ocupa locul trei in La Liga, cu 84 de puncte, unul in minus fata de Barca si Atletico Madrid. Mai sunt doua etape de campionat si trupa lui Zidane inca mai spera la titlu, desi sansele nu sunt extraordinare. Valencia nu mai are nici o asteptare de la aceasta campanie, ratand calificarea in cupele europene. Liliecii sunt pe locul noua cu 44 de puncte si un golaveraj de 44-44, la sapte lungimi de Top 7 si fara vreo sansa matematica de a merge in UEL. Surprinzator sau nu, Valencia a pierdut o singura data in ultimele cinci deplasari pe acest teren, bifand si alte patru remize.
Pariuri – Real Madrid vs Valencia
Info pariuri sportive Real Madrid -1.5 HA @ 1.46

  • Pana la finala UCL de la finalul lunii, Real Madrid se poate concentra 100% pe campionat, acolo unde inca are sanse la titlu. Ne asteptam la o victorie lejera a gazdelor aici, la minimum doua goluri diferenta, dat fiind faptul ca Valencia nu prea mai sperie pe nimeni de ceva timp.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,