Pronostic – Liverpool vs Watford – 08.05.2016

Bilet realizat de Pariuri in 8 May, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Liverpool vs Watford – 08.05.20166

Pronostic - Liverpool vs Watford - 08.05.2016 Liverpool si Watford vor fi adversare astazi de la ora 18:00 in cea de-a 37-a etapa a campionatul englez de fotbal pe Anfield Road.

Cormoranii sunt favoriti la toate agentiile de pariuri, desi in ultimele doua etape au castigat numai doua puncte. Echipa are un moral excelent dupa calificarea in finala Europa League, insa nici in campionat nu au abandonat lupta la Top 6. Liverpool este a opta in acest moment cu 55 de puncte si un golaveraj de 59-48, avand si o restanta de jucat. In cazul unui succes astazi, Liverpool va urca pe locul sapte, la un punct de West Ham.

Watford a castigat doua din ultimele trei meciuri de campionat, asigurandu-si linistea si din punct de vedere matematic. Echipa vizitatoare are 44 de puncte si un golaveraj de 36-42, cifre care o plaseaza pe pozitia a 13-a. Surprinzator sau nu, Watford a avut o defensiva mai solida decat Liverpool in acest sezon. Watford s-a impus in turul de pe teren propriu, scor 3-0 in a doua jumatate a lunii Decembrie. Ramane de vazut cum se vor descurca insa pe Anfield Road astazi.

Pronostic: 1 @ 1.55
Ne asteptam ca Liverpool sa continue jocul bun, chiar daca Jurgen Klopp va odihni probabil o parte din titularii de drept. Mergem pe victoria gazdelor, Watford fiind o echipa fara obiectiv pe acest final de sezon.

Tags: