Meciul zilei – 08.05.2019

Bilet realizat de bonus in 8 May, 2019. Postat in Meciul Zilei

Ajax – Tottenham

A doua finalista din UEFA Champions League se va decide in aceasta seara pe Johan Cruijff Arena, acolo unde Ajax va incerca sa apere avantajul de un gol obtinut pe terenul celor de la Tottenham. Aceasta diferenta nu este foarte mare, insa Tottenham traverseaza o perioada nefasta in care a suferit 5 infrangeri din precedentele 6 meciuri. Mai trebuie sa adaugam faptul ca in formatia engleza va lipsi Harry Kane, cel mai bun marcator al echipei in acest sezon, dar experienta celorlalti jucatori ar trebui sa fie suficienta pentru a suplini absenta decarului.

In tabara gazdelor nu sunt foarte multi jucatori care sa aiba multe meciuri la acest nivel, probabil ca cel mai experimentat fotbalist din echipa olandeza este Klaas-Jan Huntelaar, atacantul de 35 de ani care a marcat de doua ori in cea mai recenta victorie obtinuta de Ajax. Moralul lancierilor este foarte ridicat dupa castigarea Cupei Olandei, iar fanii clubului din Amsterdam spera ca favoritii lor sa castige si titlul de campioana al Olandei.

Probabil ca putini se asteptau la inceputul acestui sezon ca Ajax sa ajunga pana in finala Champions League, dar trupa antrenata de Erik ten Hag a demonstrat ca poate invinge orice adversara din lume, iar pariorilor le recomandam sa mizeze pe un succes al gazdelor care este cotat cu 2.15 si va aduce si calificarea in finala competitiei.