Pariul zilei – 08.05.2019

Bilet realizat de bonus in 8 May, 2019. Postat in Pariul Zilei

HIFK – Mariehamn

Dupa finalizarea celor mai importante campionate din Europa pentru pariori raman disponibile competitiile din nordul continentului, iar astazi la rubrica Pariul Zilei ne vom indrepta atentia spre duelul dintre HIFK si Mariehamn din campionatul Finlandei. Pana acum s-au disputat doar 7 etape din aceasta competitie, iar jocul celor doua echipe inca nu s-a conturat foarte bine. Gazdele de la HIFK au revenit in acest an in prima liga a Finlandei si pana acum au inregistrat o singura victorie si 3 infrangeri.

Acesta este nu este cel mai bun start pentru gruparea din Helsinki care detine in visterie 7 titluri de campioana a Finlandei, ultimul trofeu fiind cucerit in 1961. De partea cealalta Mariehamn are doar un singur titlu cucerit in 2016, iar obiectivul actual al trupei antrenate de Peter Lundberg este o calificare in cupele europene. Mariehamn are 3 victorii din cele 5 etape si a reusit sa marcheze 13 goluri, cel mai bun marcator fiind congolezul Aristote Mboma.

Chiar daca in lotul ambelor formatii nu vom gasi fotbalisti cunoscuti publicului roman, trebuie sa subliniem faptul ca oaspetii de astazi au in lot jucatori care au mai multe experienta pe prima scena a fotbalului finlandez. In consecinta, va invitam sa mizati pe un succes obtinut de Mariehamn care este cotat cu 2.30 si ii va aduce pe oaspetii de astazi mai aproape de prima pozitie din clasament.