Meciul zilei – 08.06.2015

Bilet realizat de Pariuri in 8 June, 2015. Postat in Meciul Zilei

Shamrock vs Derry City (08.06.2015) – ora 22:00
meciul zilei2Shamrock Rovers si Derry City vor fi adversare astazi de la ora 22:00 in singurul meci al zilei din Irlanda Premier League. E clar ca echipa gazda are prima sansa, avand mai toate argumentele in favoarea ei. Plus de asta si agentiile o dau ca mare favorita pe Shamrock Rovers.
Shamrock Rovers Derry City
La ora actuala, Shamrock Rovers a ramas singura echipa din Irlanda fara infrangere in noul sezon. Dupa 15 etape, gazdele au bifat opt victorii si sapte remize, avand 31 de puncte si un golaveraj de 23-7, avand alaturi de Dundakl cea mai solida defensiva din campionat. O victorie i-ar mentine pe gazde pe locul trei, insa i-ar aduce la un punct de Cork City si la patru de liderul Dundalk. Derry City nu mai este aceeasi echipa din urma cu 2-3 sezoane cand se batea la locurile de cupe europene. Acum formatia se afla in cea de-a doua jumatate a clasamentului, pe locul noua din 12 mai precis. Doar 14 puncte au strans oaspetii in cele 15 etape scurse si nici cu golaveraj de 10-17 nu se pot lauda. De altfel, Derry City are cel mai slab atac din campionatul intern.
Pariuri – Shamrock vs Derry City
Info pariuri sportive 1 solist @ 1.44

  • Shamrock Rovers este una dintre echipele solide ale campionatului irlandez, iar victoria este cam singura optiune diseara aici. In schimb, Derry City se afla in cadere libere.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!