Pariul zilei – 08.06.2015

Bilet realizat de Pariuri in 8 June, 2015. Postat in Pariul Zilei

Malta vs Lituania (08.06.2015) – ora 21:00
pariul zilei2Malta si Lituania vor fi adversare diseara de la ora 21:00 intr-un meci interesant, intre doua formatii slabe si fara pretentii. De aici am ales si noi pariul zilei, cota noastra fiind de 1.85, in oferta celor de la Sportingbet, una dintre cele mai bune agentii de pe piata.
Malta Lituania
Malta este o formatie de amatori, iar din 2014 pana in prezent a sustinut noua partide, fie oficiale, fie amicale. Echipa a inregistrat in aceasta perioada un egal si nu mai putin de opt infrangeri, reusind sa marcheze un singur gol. Ultima victorie a micutului stat a avut loc in Noiembrie 2013, scor 3-2 acasa in fata ‘pescarilor’ din Insulele Feroe. De cealalta parte, nici Lituania nu exceleaza, insa pare totusi superioara in fata Maltei. Echipa vine dupa cinci meciuri slabe, fara victorie, cu un egal si patru infrangeri, nereusind sa marcheze vreun gol in aceasta perioada, incasand in schimb nu mai putin de 14. Ultimul succes al oaspetilor a fost in Octombrie 2014, scor 1-0 acasa in fata Estoniei.
Pariuri Malta vs Lituania
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.85

  • Lituania nu e o forta la nivelul echipei nationalei, insa Malta este o trupa de amatori, iar noi ne asteptam la o victorie a oaspetilor diseara, cota fiind una care merita atentie.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!