Meciul zilei – 08.07.2015

Bilet realizat de Pariuri in 8 July, 2015. Postat in Meciul Zilei

Wiener vs Valencia (08.07.2015) – ora 19:30
meciul zilei2Wiener si Valencia vor fi puse fata in fata astazi de la ora 19:30 intr-unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri amicale ale zilei. E limpede cine are prima sansa, iar orice alt rezultata in afara de o victorie clara pentru Valencia, ar fi cu adevarat o surpriza.
Wiener Valencia
Wiener nu poate emite pretentii foarte mari la un astfel de joc, avand in vedere diferenta enorma dintre ei si Valencia. Austriecii evolueaza in Regionalliga Est si n-au mai sustinut un meci de aproape o luna si jumatate, de la finalul lunii Mai. Plus de asta, echipa ne-a aratat sezonul trecut faptul ca nu se descurca tocmai admirabil acasa, ultima victorie pe teren propriu fiind acum mai bine de trei luni. Pe de alta parte, Valencia este din nou una dintre fortele campionatului spaniol. Oaspetii vin la acest joc dupa o pauza destul de lunga, fara meci sustinut din finalul lunii Mai. Ultima infrangere suferita de lilieci a avut loc pe 18 Aprilie, 0-2 contra Barcelonei in La Liga. De atunci Valencia a mai sustinut patru deplasari, bifand doua succese si doua rezultate de egalitate, ofensiva ramanand punctul forte.
Pariuri – Wiener vs Valencia
Info pariuri sportive 2/2 @ 1.36

  • E destul de complicat sa alegem un pariu la o cota atractiva cand un meci este atat de dezechilibrat. Ne-am orientat catre acest pariu pauza / final, practic cel mai convenabil in situatia actuala.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!