Pariul zilei – 08.07.2015

Bilet realizat de Pariuri in 8 July, 2015. Postat in Pariul Zilei

St. Albans vs Watford (08.07.2015) – ora 21:45
pariul zilei2Astazi incepand cu ora 21:45 vom avea parte de un amical foarte interesant, intre doua formatii aflate in situatii total diferite, si anume St. Albans si Watford. Pariul zilei vine de la acest joc, iar cota aleasa se invarte in jur de 1.57 la ora actuala.
St. Albans Watford
St. Albans evolueaza in ligile regionale de amatori in Anglia, astfel ca nu prea poate emite pretentii foarte mari in fata unei formatii care doar ce a obtinut promovarea in Premier League. Gazdele n-au mai sustinut un meci de la sfarsitul lunii Aprilie, insa nu poate fi un dezavantaj prea mare acesta, tinand cont ca nici Watford n-a fost mai activa. Cota pentru 1 solist este in jur de 10.00 in momentul de fata. De partea cealalta a baricadei, Watford, dupa cum am spus, este o proaspat promovata in Premier League, acolo unde revine dupa cativa ani buni de pauza. Echipa a terminat pe doi in Championship stagiunea trecuta, iar diseara este mare favorita in a se impune, dovada si cotele de sub 1.20 oferite de marea majoritate a agentiilor de pariuri online si nu numai.
Pariuri St. Albans vs Watford
Info pariuri sportive: 2 pauza / 2 final @ 1.57

  • Ne asteptam ca superioritatea lui Watford sa se vada fara probleme si pe tabela de marcaj, si nu doar la finalul meciului, ci inca din prima repriza a acestuia.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!