Meciul zilei – 08.07.2016

Bilet realizat de Pariuri in 8 July, 2016. Postat in Meciul Zilei

Start vs Bodo/Glimt (07.07.2016) – ora 20:00
meciul zilei2Unul dintre cele mai interesante meciuri oficiale programate astazi vine din Norvegia Tippeligaen, acolo unde Start si Bodo/Glimt se lupta in subsolul clasamentului. Lovitura de start va fi data la ora 20:00.
Start
Bodo/Glimt
Start este singura formatie din Norvegia care n-a castigat vreun meci dupa 14 etape scurse, instalandu-se de ceva timp pe ultima pozitie a clasamentului. Gazdele au doar sase puncte in dreptul lor, dar si cel mai slab golaveraj, de 9-27. Echipa este singura cu mai putin de zece reusite pana acum, avand de asemenea si cea mai slaba defensiva, cu o medie de aproape doua goluri primite pe meci. Bodo/Glimt sta ceva mai bine, insa nu tocmai excelent, fiind prima formatie de deasupra zonei fierbinti. Echipa este pe locul 13 cu 12 puncte si un golaveraj modest de 13-19, avand un singur punct peste locul de baraj si doua peste zona care retrogradeaza direct. Ultima intalnire oficiala a avut loc in August 2015, scor 5-1 pentru Bodo/Glimt pe teren propriu.
Pariuri – Start vs Bodo/Glimt
Info pariuri sportive Peste 2,5 goluri @ 1.83

  • Ne asteptam la un meci destul de generos in reusite, tinand cont de probleme celor doua formatii la nivel defensiv. Nici una nu exceleaza in atac, insa merita incercat un pariu pe minimum trei goluri.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!